Wat is Cardano?Wat is Cardano? Je zult hier waarschijnlijk nog niet eerder van hebben gehoord, maar het is een Cryptocurrency die je niet moet onderschatten. Deze munt staat namelijk al in de top tien van Cryptocurrencies, is nog zeer betaalbaar en blijft nog wekelijks stijgen.

Net zoals IOTA is Cardano een gedecentraliseerde Cryptocurrency, wat inhoudt dat er bij transacties geen tussenpersonen komen kijken. Het verschil met IOTA is echter wel dat Cardano nog wel gebruik maakt van de Blockhain technologie zoals alle andere Cryptocurrencies. Daarnaast is Cardano volledig open source.

De focus van Cardano ligt op snelheid, de eigenaar het gevoel geven dat jouw geld ook echt van jou is, het beschikken over meerdere adressen (als in rekeningnummers) en veiligheid. Vooral de veiligheid is één van de belangrijkste pijlpunten van het bedrijf.

De makers praten lovend over Cardano en geven aan dat het het eerste blockchain platform is dat is ontstaan uit een wetenschappelijke filosofie en onderzoek gebaseerde aanpak heeft. Dit is ook te zien als je naar hun team kijkt, want deze bestaat uit alleen maar specialisten zoals expert ingenieurs en onderzoekers. 

Voor de rest is Cardano een stuk beter beveiligd dan de gemiddelde Cryptocurrency. Zo maken zij bijvoorbeeld gebruik van een uniek algoritme die de privacy en veiligheid van haar gebruikers moet garanderen.

7 dagen geleden 1 Cardano gekocht?

€ {{ cryptocurrency.price_eur }} waarde van 1 Cardano
{{ cryptocurrency.percent_change_7d_formatted }}%