Hoe een Crypto Wallet kopen?Crypto Wallets zijn er zoals je misschien al weet in verschillende soorten en maten. Er zijn wallets beschikbaar op het internet, op smartphones, op tablets en op laptops. Over het algemeen zijn deze wallets vrijwel altijd gratis.

Een wallet is overal op het internet te vinden. Een voorbeeld van een wallet is Gatehub. Gatehub is gratis en rekent alleen kosten voor het overschrijven van coins vanuit je wallet naar een andere wallet. Het biedt onder andere ondersteuning voor het opslaan van je Ripple’s, Bitcoins, Bitcoin Cash en Ethereum. Let hierbij op dat je geen coins overmaakt naar Gatehub die niet ondersteund worden door de website. Deze coins zul je hierdoor kwijtraken!

Tegenwoordig zijn er ook USB sticks uitgebracht die de mogelijkheid bieden om je coins hierop op te slaan. Dit voelt voor veel mensen een stuk veiliger aan dan bij bovenstaande methode, aangezien je hier je coins als het ware in eigen hand hebt. De Ledger Nano S is zo’n USB wallet en biedt onder andere support voor het opslaan van je Ripple’s.

Een Crypto Wallet kopen is dus niet altijd nodig en naast de transactiekosten die je maakt, volledig gratis. Je kunt de wallets vinden op de handelsplatformen waar je gebruik van maakt, je kunt er programma’s voor downloaden die op je laptop of smartphone staan en je kunt dus hardware zoals USB sticks kopen om je digitale munten op te slaan!