Hoe Ripple kopen?

Ripple kopen kan inmiddels op ontelbaar veel handelsplatformen. Deze Cryptocurrency geniet van zoveel populariteit, dat hij eigenlijk op elk platform wel wordt aangeboden. Ripple’s kan je kopen met onder andere euro’s, dollars of andere Cryptocurrencies.

Wil je graag gebruik maken van iDeal betalingen? Neem dan een Nederlands handelsplatform zoals Litebit. Litebit is een Nederlandse handelsplatform die iDeal en creditcard betalingen accepteert. Je kunt je Ripple’s er ook veilig opslaan, indien je ook nog op zoek was naar een wallet. Een nadeel van Litebit is echter wel dat de kosten iets hoger uitvallen dan andere platforms.

Wil je wat goedkoper Ripple kopen? Neem dan eens een kijkje op Kraken. Kraken heeft alles wat Litebit ook heeft; een aanbod van Ripple’s en de beschikbaarheid voor een wallet. Het storten van geld op Kraken kan alleen helaas niet via iDeal en dus zul je een internationale transactie moeten doen. Dit kost gewoonlijk ongeveer drie tot vijf werkdagen, maar kan (indien je gelukt hebt) ook lager uitvallen. De kosten zijn lager dan Litebit en daarnaast is het ook een zeer snel handelsplatform. 

Andere platforms waar je Ripple kan kopen zijn de handelsplatforms BitTrex, Binance, Bitfinex, Bitstamp en Poloniex. Dit zijn stuk voor stuk bekende handelsplatforms, waarbij de betrouwbaarheid zeer hoog is. Ripple kopen kan op bepaalde platforms echter niet altijd met euro’s, maar in dollars of andere Cryptocurrencies.