Hoe Ethereum kopen?

Ethereum is de nummer drie Cryptocurrency qua marktcapaciteit en dat betekent dat deze digitale munt vrijwel op elke handelsplatform te koop is. Daarnaast bieden al die handelsplatformen ook gelijk een wallet aan!

Ethereum kopen kan onder onder op Litebit, waar men gebruik kan maken van iDeal betalingen. De betalingen zijn snel, je krijgt de coins gelijk opgestuurd en daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de coins op te slaan in hun wallet. De kosten zijn vaak iets duurder dan internationale handelsplatformen, maar daar staat wel een zeer snelle service tegenover.

Ethereum kopen kan voor de rest ook op internationale platforms. Dit zijn onder andere de websites Bitfinex, BitTrex, Bitstamp, Cexio, Coinbase, Cryptopia, Kraken en Poloniex. Dit zijn stuk voor de stuk de wat bekendere handelsplatforms in de cryptowereld. Uiteraard zijn er ook andere platforms beschikbaar, maar die zijn allemaal niet zo groot als bovengenoemde websites en is het dus ook aan te raden om Ethereum te kopen via één van die websites.

Let er wel op dat Ethereum kopen niet altijd met euro’s kan. Op vele websites is dit alleen beschikbaar via dollars of door middel van het inruilen van Cryptocurrencies. Hier zijn zogenoemde pairs voor, zoals Litecoin – Ethereum of Bitcoin – Ethereum. Dit houdt in dat je Ethereum kan kopen door deze in te ruilen voor Bitcoin of Litecoin.