Hoe Bitcoin Cash kopen?

Bitcoin Cash kopen gaat in vele gevallen net zo makkelijk als het kopen van Bitcoin zelf. Bitcoin Cash is immers het resultaat van een “fork” van Bitcoin en dus zou je het eigenlijk gewoon familie kunnen noemen van Bitcoin.

Net zoals alle bekende Cryptocurrencies is Bitcoin Cash ook gewoon beschikbaar op het Nederlandse Litebit. Snelle transacties en de mogelijkheid voor een wallet zijn in het kort waar deze website voor staat. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk coins te verkopen via Litebit. Wat zo fijn is aan Litebit, is dat er op de aankooppagina van Bitcoin Cash ook gelijk een grafiek te zien is waarin wordt weergeven hoe deze munt het doet qua stijgingen en dalingen.

Naast Litebit kan je ook Bitcoin Cash kopen op Plus500, ook een Nederlands handelsplatform. De betalingsmogelijkheden zijn hier net zo uitgebreid als Litebit en daarnaast is er voor dit platform ook een gebruiksvriendelijke app beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Wil je liever handelen op internationale websites? Neem dan vooral een kijkje op websites zoals Bitfinex, BitTrex, Binance en Poloniex. Deze websites bieden ook gelijk de mogelijkheid voor een wallet aan en dus kun je je coins gelijk opslaan op deze websites. Daarnaast zijn zij internationaal bekend en zeer betrouwbaar als het gaat om het kopen en opslaan van Cryptocurrencies!