Hoe Cardano kopen?

Cardano kopen gaat op een vergelijkbare manier als het kopen van IOTA. De coin staat weliswaar in de top 10 van Cryptocurrencies, maar is nog niet overal verkrijgbaar.

Sterker nog, het aantal websites waar Cardano beschikbaar is is nog heel karig. Cardano kopen kan onder andere op Binance en BitTrex, twee zeer populaire handelsplatformen. Het storten van euro’s op je Binance of BitTrex account gaat door middel van een SEPA transactie en dus kan een overschrijving ook hier drie tot vijf werkdagen in beslag nemen. In de meeste gevallen is dit gewoon twee á drie dagen.

Nadat je je geld hebt gestort zul je Bitcoin of Ethereum moeten kopen. Cardano kopen kan namelijk alleen door het ruilen van één van de bovengenoemde Cryptocurrencies. Het direct kopen met euro’s of dollars is niet beschikbaar.

Binance en BitTrex zijn in de Cryptowereld inmiddels zo populair dat je daar ook veilig je munten kwijt kunt. Wij raden dan ook zeker aan om de mogelijkheid van hun wallets te gebruiken. Je kunt dan namelijk ook gelijk je Cardano’s verkopen, indien ze jouw doelbedrag hebben bereikt waarop je graag wilt verkopen. De transactiesnelheden van Cardano zijn niet zo snel als bijvoorbeeld Ripple en Litecoin en dus zou het overschrijven van je Cardano munten je handelssnelheid in de weg kunnen liggen.