Hoe DASH kopen?

De munt die de top vijf munten op de voet volgt is de digitale Cryptocurrency DASH. Met een waarde van bijna €1000 is dit inmiddels zo’n bekende munt, dat hij op veel verschillende websites te koop is.

Dash kopen kan helaas niet via Nederlandse handelsplatformen. Je zult dus niet je euro’s om kunnen wisselen naar DASH via websites zoals Litebit, Plus500, Bitrush of BTCDirect: geen van die websites hebben de munt DASH überhaupt in de verkoop. Je zult dus iets verder moeten kijken dan de eigen vertrouwde Nederlandse bodem.

Waar deze digitale Cryptocurrency wel beschikbaar is zijn websites zoals Binance, BitTrex, Bitfinex, Cryptopia en Poloniex. Natuurlijk kan je DASH kopen via wat minder bekende handelswebsites, maar het wordt toch aangeraden om via één van de eerdergenoemde exchanges te kopen.

 

Over Bitfinex heb je eerder misschien wel gelezen op deze website. Alhoewel deze website zeer betrouwbaar is, duurt hun verificatie (onnodig) lang. Een verificatie kan ongeveer vijftien dagen in beslag nemen. Dit maakt hen wel een zeer betrouwbare exchange, maar wil je graag sneller handelen dan kun je beter een kijkje nemen naar één van de andere brokers. Aanraders tussen deze brokers zijn Binance en BitTrex, vanwege hun ongelooflijk snelle en betrouwbare service. Het handelen van je Cryptomunten is hier een fluitje van een cent!