Hoe NEM kopen?

Wil je inspelen op een goede digitale munt, die op meerdere exchanges beschikbaar is en nog zeer betaalbaar is? Dan kan je overwegen NEM te kopen.

Alhoewel NEM dus een populaire munt is, zul je deze munt niet terugzien op Nederlandse websites zoals Litebit. De munt wordt hier in Nederland helaas niet aangeboden en dus zul je ook geen gebruik kunnen maken van iDeal betalingen.

Platforms waar deze munt wel beschikbaar is zijn websites zoals BitTrex, Cryptopia, HitBTC en Poloniex. NEM kopen via Cryptopia wordt echter niet aangeraden. Niet omdat deze website onbetrouwbaar is, integendeel, maar omdat het gewoon een zeer ingewikkeld systeem heeft. Je zult het dus vooral via de andere websites moeten doen, waar ook weer een nadeel aan zit.

NEM kopen via de andere exchanges kan namelijk bijna alleen door middel van het ruilen van andere Cryptocurrencies. De enige website waar dit niet hoeft, is HitBTC. Hier kan je namelijk NEM kopen door middel van dollars. NEM kopen met euro’s gaat hem helaas niet worden, omdat dit op geen enkele exchange waar NEM wordt verkocht beschikbaar is. Wij raden dan ook aan om eerst ETH te kopen en deze vervolgens om te wisselen naar NEM via HitBTC of BitTrex. Het kopen van NEM via BTC kan namelijk een langdurig proces worden, waarbij er de kans bestaat dat tijdens een overschrijving de BTC hard in waarde daalt.