Hoe Bitcoin kopen?

De meeste populaire munt in de Cryptocurrencies wereld is de Bitcoin uiteraard. Deze nummer 1 digitale valuta is vrijwel overal verkrijgbaar. Bitcoin kopen kan je dus eigenlijk wel een fluitje van een cent noemen.

Uiteraard kan je Bitcoin ook gewoon kopen via Nederlandse exchanges. Hiervan is Litebit de meest populaire en kun je dus met een simpele iDeal overschrijving Bitcoins kopen. Heb je geen zin om hier een aparte wallet voor te zoeken? Dan kun je je Bitcoins gewoon kwijt op de wallet die door Litebit wordt aangeboden. Zo kun je 24/7 met je Bitcoin handelen indien je dit wilt.

Bitcoin liever kopen op een internationale exchange, die vaak ook lagere transactiekosten vragen? Kijk dan eens naar Bitfinex. Bitfinex heeft een zeer fijn handelssysteem en daarnaast worden daar ook veel andere munten aangeboden. Het fijne aan deze website is ook dat je gewoon je euro’s kunt omwisselen naar Bitcoin en dit dus niet via een omweg hoeft.

Bitcoin kopen door middel van euro’s kan ook op de exchanges Bitstamp, Cexio, Coinbase en Kraken. Dit zijn stuk voor stuk zeer professionele handelswebsites, die internationaal bekend zijn. Daarnaast bieden zij ook allemaal wallet mogelijkheden aan, zodat je je Bitcoins altijd binnen handbereik hebt indien je hier vaak mee wilt handelen. Uiteraard zijn er ook aparte wallets beschikbaar voor het opslaan van Bitcoin!