Hoe EOS kopen?

Wil je je graag een begin maken in de Cryptocurrencies wereld door een betaalbare en potentiële munt te kopen? Dan is het misschien verstandig om eens een kijkje te nemen naar EOS.

EOS is met een waarde van ongeveer €9 een zeer betaalbare munt. De munt kostte in december 2017 nog maar €3 en daarmee heeft het een zeer grote groei gemaakt. Het kopen van deze digitale munt kan dus misschien weleens een verstandige zet zijn.

EOS is helaas nog niet beschikbaar op websites waar iDeal betalingen mogelijk zijn. Dit houdt in dat je deze munt nog niet op Litebit kunt kopen, wat misschien vreemd is aangezien het in de top 20 van Cryptocurrencies zit qua marktcapaciteit.

Wil je EOS kopen, dan ben je aangewezen op websites zoals Binance, Bitfinex, HitBTC, of Kraken. Er zijn dus genoeg exchanges waar je EOS kan kopen en dit zijn overigens zeer betrouwbare platformen. EOS kopen kan je het beste doen op onder andere Bitfinex en Kraken. Hier hoef je namelijk geen EOS te kopen door deze te ruilen met een andere Cryptocurrency. Je kunt hier namelijk gewoon in dollars of euro’s je EOS kopen, wat het proces aanzienlijk kan versnellen. Let er wel op dat deze websites gebruik maken van SEPA transacties, waardoor een storting 3-5 werkdagen kan duren.