Hoe Stellar kopen?

Stellar kopen kan misschien weleens een hele goed zet zijn in de Cryptocurrencies wereld. De munt die momenteel een waarde heeft van minder dan een euro, heeft de afgelopen maanden een enorme groei gekend.

Stellar is inmiddels beschikbaar op veel verschillende exchanges. De groei die deze munt de afgelopen maanden heeft gemaakt heeft ervoor gezorgd dat vele exchanges deze munt willen verhandelen. Het Nederlandse Litebit valt hier helaas niet onder en dus zal het ook niet mogelijk zijn om deze munt te kopen door middel van snelle iDeal betalingen.

Exchanges waar je wel Stellar kan kopen zijn onder andere Binance, BitTrex, Kraken en Poloniex. Vergeleken met andere Cryptocurrencies is Stellar dus beschikbaar op de hoogste genoteerde handelsplatformen. Wil je Stellar kopen door middel van euro? Dan ben je voorlopig helaas alleen nog aangewezen op Kraken. Dit is momenteel de enige exchange waar je Stellar kan kopen met euro’s.

Stellar kopen door middel van dollars of door middel van andere Cryptocurrencies kan onder andere op de exchanges Binance, BitTrex en Poloniex. Onlangs is het bekend geworden dat Binance de tweede grootste Crypto exchange is ter wereld en dus zou het kopen van Stellar op deze website zeer verstandig zijn. Het kopen van Stellar kan hier echter alleen door middel van Bitcoin of Ethereum. Op Poloniex is het dan weer wel mogelijk om te kopen met dollars.