Hoe NEO kopen?

Had je in december 2017 munten van NEO gekocht, dan kon je deze scoren voor slechts €20. Een maand verder, in januari 2018, is de munt inmiddels meer dan €80 euro waard. Te laat om NEO te kopen?

Het antwoord is nee! NEO kopen is nog steeds een verstandige zet en ook nog eens een zeer betaalbare Cryptocoin. Deze munt, die inmiddels in de top 20 staat van Cryptocurrencies, belooft een grote toekomst tegemoet te gaan. Je kunt dus eigenlijk stellen dat het voorlopig nooit te laat is om deze munt in te slaan.

Het feit dat het een potentiële digitale valuta is blijkt wel uit het feit dat hij te koop is op de grootste Crypto exchange, namelijk Binance. Je kunt hier je NEO kopen door middel van Bitcoin, Ethereum of dollar. De directe mogelijkheid voor het kopen van NEO door middel van euro is hier helaas nog niet mogelijk.

Binance is echter niet het enige platform waar deze munt te koop is. NEO kopen kan namelijk ook via de handelsplatformen BitTrex, Bitfinex, Cryptopia en HitBTC. Ook op deze platforms is het helaas niet mogelijk om te kopen door middel van euro’s, maar er zijn wel genoeg andere opties.

NEO kopen kan dus, zoals je ziet, alleen nog via internationale exchanges. De munt is nog niet beschikbaar op Nederlandse exchanges zoals Litebit en dus zul je rekening moeten houden met SEPA transacties van 3-5 werkdagen.